Jeg er en af disse nymoderne unge, som tror på alt kan lade sig gøre i livet. Jeg stiller mig ikke tilfreds med succes på et område af mit liv: Jeg ønsker det hele. Jeg ønsker både at have en stor betydning for verden, have økonomisk uafhængighed, være sund og rask, være omgivet af fantastiske mennesker og skabe en kernesund familie.

I dag arbejder jeg som konsulent hos SAXO.com, og forsøger at sælge verden ideen om at alle fysiske breve skal sendes igennem mit startup LMPost.com. På trods af min alder, har jeg allerede en bachelorgrad og kandidatgrad, og har solgt min første virksomhed GodeKarakterer.dk. Derudover har jeg allerede drevet en legetøjs webshop, afholdt dating-kurser, lavet en iPhone app, været IT-konsulent og forsøgt masser af andre projekter. Jeg har rejst et halvt år rundt i Asien og ellers rejst rundt om i verden.

Fødsel

Den 5. december 1989 blev jeg født en kold december morgen på Frederikssund hospital. I modsætning til de fleste, fik jeg en meget hård start på livet. Ved min første nat var min navlestreng ved at kvæle mig, og kun fordi en læge ekstraordinært lavede et tjek, blev der handlet og jeg overlevede. Efter sigende kæmpede jeg ekstraordinært meget imod selv, og jeg overlevede. Om det er sandhed eller en historie jeg bare tror på ved jeg ikke, men en inderlig tro på jeg har en enorm styrke, har gået med mig siden.

Folkeskole og gymnasietid

85mining1ywDa jeg i 2005 var ved at blive færdig med folkeskolen var jeg afhængig af computerspillet Runescape (Mcoroklo var brugernavnet). Jeg var en af de bedste i min klasse, men min arbejdsindsats var stærkt præget af min spilleafhængighed. Alligevel fik jeg som regel 9, 10 og 11 i karakterer (7-12 med ny skala), så mine forældre havde svært ved at argumentere for computeren skulle slukkes. Jeg måtte dog sande at en eksamensperiode med ~14 timers spil hver dag, fik sin konsekvens i mine karakterer. Min største frygt var blevet virkelighed: Jeg fik kun 8 i fysik/kemi eksamen.

Det var første gang i mit liv jeg fik ”modstand” i skolen. Alt havde været nemt, og hvis jeg lavede en begrænset indsats, fik jeg topkarakterer. At komme ud med et ”lidt over middel” gennemsnit, gjorde ondt. Jeg vidste jeg kunne mere. Da jeg startede på HTX i Hillerød, lavede jeg et personligt mål: Det højeste karaktergennemsnit for årgangen.

Udseende ved 18 års fødselsdag

Udseende ved 18 års fødselsdag

Mine 3 år på HTX var de hidtil bedste i mit liv. For første gang fik jeg rigtige venner, jeg prøvede at drikke alkohol (fisherman, oh yeah) og skolen var virkelig spændende. De første 10 og 12-taller begyndte også at være resultatet for mine afleveringer. På dette tidspunkt havde jeg også mit første ”seriøse forhold”. Efter et halvt år i et lykkeligt forhold, slog kæresten op. Og her måtte jeg sande virkeligheden: Det eneste som kørte for mig var mine karakterer. Jeg havde på dette tidspunkt nået en kampvægt på 105kg, jeg havde brug for 9-10 timers søvn for at holde mig frisk, jeg spiste meget usundt og jeg kunne slet ikke score nye piger.

Åbningen

En dag i starten af 2008 sad jeg på et forum, hvor der var en spændende tråd: ”Hvordan scorer man kvinder?”. Her blev et spændende forum nævnt: The Game Online (lukket i dag). Det var et forum som omhandlede hvordan man igennem teknikker og metoder, kunne score lækre piger i massevis. Indrømmet, jeg har altid haft et stort ego, og mit ego elskede tanken om at kunne denne slags. Jeg blev anbefalet flere bøger, bl.a. ”The Game” af Neil Strauss, samt ”The Mystery Method”. Jeg slugte dem i mig, og blev fascineret.

Jeg startede med at indse jeg måtte gøre noget ved mit liv. Jeg har altid vidt jeg er intelligent og kan gøre hvad jeg vil, men jeg var fanget i en krop der ikke tillod hvad jeg ville. En aften i marts 2008 snakkede jeg min far om det. Her valgte vi sammen at tage en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget: Vi meldte os begge til Eremitageløbet, som er 13,3km, der skulle løbes til oktober. Alt efter hvor meget du før har løbet, så vil det formegentlig enten lyde som meget lidt, eller en forholdsvis lang strækning. Jeg kan fortælle at for en 18-årig knægt på 105kg der aldrig havde løbet mere end nogle få kilometer i sin bedste form, var det en skræmmende længde. Jeg havde styr på fysik, så jeg kunne hurtigt beregne at jeg skulle være i stand til at løbe – uafbrudt – i ca 1 time og et kvarter. 1 Time og et kvarter lød RIGTIG længe, men samme aften tog jeg min første løbetur på lige knapt 2 kilometer.

Over den næste måneds tid løb jeg 3 gange om ugen, og jeg begyndte at gå mere og mere op i de her scorebøger. Jeg fandt en kammerat fra skolen, og begyndte at gå rundt nede i Hillerøds gader og stoppe tilfældige piger, i et ynkeligt forsøg på at starte en samtale. Det var her jeg fik de første ”fuck af”, ”du er virkelig mærkelig” kommentarer smidt direkte i hovedet midt på gågaden. Jeg prøvede også at stoppe en pige i City 2 da jeg var ude med en kammerat, der resulterede i at hun råbte af mig, så alle i nærheden kunne høre det.

Præmie for årgangens højeste snitSom eksamen nærmede sig i mine skolefag, havde jeg allerede tabt mig de første 10kg og havde fået de første par telefonnumre fra piger efter mange hundrede forsøg. I eksamensperioden læste jeg ikke så meget som jeg burde, men jeg endte alligevel ud med primært topkarakterer. Da jeg var færdig med alle mine eksamener, endte mit karaktergennemsnit på 10,9 – årgangens højeste.

Universitetet

Efter en sommer med masser af motion, fester og talrige forsøg på scoringer uden det store held, kom tiden hvor jeg skulle starte på DTU.

Da jeg tilbage i april besluttede mig for at søge ind, kom en realisering: ”DTU er ret langt væk fra Ølstykke”. Jeg kunne ikke se mig selv tage 1½ times transport frem og tilbage hver dag, så gik det op for mig: Jeg er nødt til at flytte hjemmefra. Samme aften havde jeg søgt ind på Kampsax kollegiet ude på DTU.

Min start på DTU var god. Jeg mødte nogle fantastiske mennesker, som gjorde de næste 3 år virkelig fede. Kollegiet var også godt, og især den tætte beliggenhed på København var rigtig god. På denne tidspunkt var jeg begyndt at løbe 10km 3 gange om ugen, og gik samtidig også i byen 2 gange om ugen. Jeg begyndte at nærme mig en vægt på 80kg, begyndte at få (mere) styr på min tøjstil og var i stand til at have en fornuftig samtale med en pige jeg mødte i byen.

Det første års tid på DTU gik primært med studie, studiejob, motion, piger og fester. Men DTU var aldrig helt mig. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle lære på DTU, men jeg havde en forventning om at lære hvordan man laver gode programmer med software. På trods af det var en uddannelse i softwareteknologi, var der meget lidt reel uddannelse i at lave faktisk programmering. Det meste af tiden gik med avanceret softwareteori og ting som meget få rent faktisk arbejder med. Derfor begyndte jeg allerede på 2. semester med at tage kurser i økonomi og ledelse ude på DTU.

Første forretning

I midten af 2. semester begyndte mit fokus at ændre sig. Fra at fokusere på piger og studie, begyndte iværksætteri og forretning at være interessant. Rigtig interessant.

Jeg fik den ”geniale” ide at lave hjemmesider til folk. Det skal siges at på dette tidspunkt var hjemmesidesystemet WordPress ikke særlig populært (i dag er det klart det mest populære hjemmesidesystemer), og der var ikke nogle enkeltstående systemer som var altdominerende til mindre virksomheder.
Alligevel var konkurrencen enorm, og de fleste termer på Google Adwords kostede 15-25 kr pr. klik (alle reklamer du ser når du søger på Google, kommer igennem Google Adwords, hvor virksomheder betaler pr klik).  Som enhver 19-årig kunne se var konkurrencen selvfølgelig intet problem, og alle de andre konkurrenter var dumme og forstod slet ikke kundens behov.. Altså, udover når det kom til at sælge.

Jeg købte nogle billige søgeord på Adwords, såsom ”Nem hjemmeside”. Efter lidt tid kom det første opkald, fra en mindre håndværkervirksomhed. Efter at have brugt ca. 20 timer blev den første hjemmeside leveret, og ind på kontoen kom 1.000 kr. Allerede på dette tidspunkt kunne jeg godt se at det var en ekstrem dårlig forretning, og det blev kun værre.

En måneds tid efter fik jeg endnu en kunde. Denne kunde ønskede hele 4 hjemmesider, og så måtte der jo gives rabat: 3000kr for 4 hjemmesider. Jeg brugte ekstremt lang tid på disse hjemmesider. Derudover var kunden meget besværlig, og skulle have rettet selv de mindste detaljer. Og det fortsatte i ugevis for hver eneste hjemmeside. Opgaven var kommet langt ud over hvad den startede med. Her lærte jeg en vigtig pointe: Lav en klar aftale for hvert eneste salg du laver. Sørg for der er klare betingelser for hvornår opgaven er leveret, og sørg for at begge parter er præcist klar over hvad der forventes før aftalen indgåes.

Over det næste års tid lavede jeg masser af mindre projekter. Jeg droppede hurtigt hjemmesiderne fordi det var en dårlig forretning.

På dette tidspunkt lavede jeg alle mulige projekter. En iPhone app, netdating kurser, et skole website, søgemaskineoptimering og andre ting. Jeg forstod dog hurtigt at det ikke nytter at hoppe fra projekt til projekt, og derfor valgte jeg at fokusere på… GameLearner.

På en bachelor skal der laves et stort projekt. Dette projekt laves over et halvt år. Her valgte jeg at lave et indlærings rollespil, hvor elever i folkeskolen kunne lære matematik pensum, samtidig med de havde det sjovt og kunne spille.

Spillet nåede at få nogle hundrede brugere, men her lærte jeg endnu en vigtig lektie: Der er en grund til store spil har millionbudgetter, samt indlæringsspil ikke er populære. I dag skal spil være så gennemførte de er nærmest umulige at lave.

År med rejse

Efter jeg blev færdig med min bachelor rejste jeg rundt i et halvt år i Asien, hvor jeg samtidig arbejdede med GodeKarakterer.dk. Da jeg kom hjem fra rejsen fik jeg et arbejde hos Netcompany som jeg arbejede hos i et halvt år.

I dag

Siden har jeg arbejdet som UX/conversion specialist hos SAXO.com, solgt min første virksomhed, fået en kandidatgrad og forsøgt flere startups.