Siden jeg var 18 år gammel har jeg haft mange tossede projekter. Jeg har haft solgt en iPhone app på Apples app store, jeg har afholdt dating kurser, jeg har haft masser af websites, en webshop osv.

Er der en ting som jeg har lært, så er det at det er svært at lave et godt produkt, som kan sælge. At skabe nye ting er vanvittigt komplekst, og de fleste produktlanceringer fejler. Og her tror jeg ikke man skal give marketing skylden, men produktet. Harward Business Review lavede i 2010 en analyse som viste at 2/3 produktlanceringer fejler fordi man ikke kender sit marked godt nok.

Mine 2 største ventures har været legetøjswebshoppen Mulius, og skolewebsitet GodeKarakterer.dk. Det har vist sig at det var rigtig svært at tjene penge på nogle af dem. Legetøj fordi at markup er lavt og konkurrencen er vanvittig, og  studiehjælp fordi målgruppen ikke har nogen penge (og i øvrigt ikke vil betale selvom de havde).

Derfor har jeg besluttet mig for at kaste mig over B2B produkter. Her er der højt markup, der er mindre konkurrence, kunderne er mere professionelle og det siger mig mere på rigtig mange områder.

Derfor skal jeg til at sælge emballeringsmaskiner. Vi snakker omsnøringsmaskiner, bindemaskiner, krympemaskiner osv.

Det bliver et rigtig spændende projekt, hvor der nu er banket en webshop sammen, som skal til at dropshippe disse produkter.
Jeg opdaterer løbende om resultatet!