I 2013 har jeg snakket om Bitcoin konstant. På arbejdet, i fritden, på dates, i telefonen og i byen. Selv halv-fuld i Irma har jeg købt champagne imens jeg snakkede om Bitcoin.

Der skal ikke være nogen tvivl: Jeg ved rigtig meget om Bitcoin, og er en af dem i Danmark som ved mest om emnet. Jeg tror på Bitcoin, og jeg kan formidle budskabet til andre.

Derfor skal jeg også til at holde foredrag om Bitcoin. I Dansk Bitcoinforening er vi begyndt at holde flere foredrag, og jeg har et foredrag næste onsdag for en række kapitalforvaltere. Det er vanvittig spændende, og det er fedt at kunne give budskabet videre.

Internationalt er jeg også begyndt at få de første henvendelser. Jeg har lavet hjemmesiden Bitcoin-Expert sammen med min ven Martin Carlsson. Ikke egentlig som en ny virksomhed, men mere et spændende projekt hvor vi kan få lov til at fortælle flere mennesker om Bitcoin.

Pointen med mit indlæg udover at jeg endnu engang kan få lov til at fokusere på mig selv?

Er du dybt engageret i et emne, og samtidig bliver en ekspert i emnet, så begynder folk et lytte – meget.

Det giver nye muligheder. Økonomisk set er foredrag en rigtig fornuftig forretning, og det er samtidig en måde at udbrede budskabet om din passion.

Jeg havde slet ikke set den komme – men det er drønspændende.

God dag! 🙂