Nu har jeg ikke skrevet på bloggen i lang tid, men synes i dag jeg noget at dele.

Jeg har hele mit liv været nærig, og forsøge at spare penge. Men over de sidste par år har jeg fået mere og mere travlt, og er begyndt at købe flere og flere luksuser. Normalt kigger jeg altid på min egen timeløn, og sammenligner med hvad jeg kan “outsource” opgaven for.

En luksus jeg har været ekstremt glad for er ugentlig rengøring, som sparer mig for virkelig meget tid.

I januar måned er der dog åbnet en løsning, som har overrasket mig fuldstændig.

Jeg bruger mere og mere tid på transport, især når jeg skal rundt til kunder. Det tager sindssygt lang tid: lige meget om det er cykel eller transport.
Jeg begyndte at overveje at købe en billig bil, men det virkede som en vanvittig investering, selvom det kunne spare mig for rigtig meget tid.

En eftermiddag blev jeg introduceret til at appen “Uber”, var åbnet i Danmark, og faktisk fungerede. Uber er en “taxa app”, hvor du billigt kan komme fra A-Z. Som dansker er jeg ekstremt bekymret for taxa, fordi jeg ved det næsten koster 100kr bare at kigge på en taxa…

Men…

En fredag morgen, kl, 4, skulle jeg ud i lufthavnen til en forretningsrejse. Busserne kørte ikke på dette tidspunkt. Jeg åbnede min Uber app, sagde “request uber”. Jeg fik efter 5s “Hassan” som chauffør, og jeg kunne se han holdte inde ved Rådhuspladsen. 5 Min efter var han nået ud på Amager (hvor jeg ventede i varmen), jeg fik ned og direkte ind i bilen og kørte ud i lufthavnen…. Og det kostede…. 72kr for 15 minutters kørsel.

Siden er jeg begyndt at bruge det mange gange om ugen. Kundemøder, hjem fra byen og hurtig transport.

Det er vildt. Det virker SÅ godt.

Det her er “næste skridt” indenfor transport. Bor du i byen har du IKKE brug for en bil: du kan leve med metro og Uber.

Nå – jeg beklager fan-sangen. Det er bare sjældent at jeg oplever et produkt, som virkelig kan spare tid og penge i mit liv – og det her Uber gjort mere end noget andet produkt har gjort i år. Vil du gerne selv prøve det, har jeg lavet en fin hjemmeside hvor du kan prøve det: Uber rabatkoder.