Whoa. De sidste 3 måneder gik hurtigt og var meget intense. Sidst jeg skrev et indlæg var tilbage i midten af oktober, hvor jeg var godt i gang med skole og masser af arbejde med GodeKarakterer.dk. Jeg havde travlt, men intet vanvittigt.

Siden har jeg færdiggjort alle eksamener, lavet mit speciale, blevet fuldtidsansat, startet en ny virksomhed og været rigtig aktiv i Dansk Bitcoinforening og fået GodeKarakterer.dk til at tjene 50% mere end tidligere. 3 Intense måneder.

Et speciale varer normalt 6 måneder, men jeg startede i midt november og var reelt set færdigt med indholdet i midt december. Dog har der været en del rettelser i januar, og jeg satser på at aflevere det endeligt indenfor et par uger. Mine 3 “normale” eksamener klarede jeg med et par timers forberedelse til hver, og måtte også nøjes med 7, 10 og “bestået” (bestået/ikke bestået).

Det betyder at jeg indenfor en måneds tid officielt er cand.it – på halv tid!

På mit arbejde hos SAXO.com gik det også op for dem at jeg var ved at være færdig, og tilbød mig stillingen som UX/conversion specialist. Jeg havde forventet et tilbud om en udvikler stilling (hvilket jeg ikke havde interesse i), men i stedet fik jeg tilbudt en stilling med lige netop det område jeg synes er mest spændende. Selvom jeg egentlig havde lyst til at gå fuldtid med egne projekter, var den tilbudte stilling simpelthen for spændende. Så jeg takkede ja-tak.

Dansk Bitcoinforening går rigtig godt. Jeg fik en ide til et samarbejde og en måde at promovere det på, som gjorde at vi gik fra meget få medlemmer, til at vi pludselig havde over 1000% så mange. Det var virkelig fedt at se ens evner kan bruges på tværs af så mange områder – og gode ideer kommer langt. Lidt stolt? Ja 😉

MEN… Ja, jeg har haft travlt. Men jeg har altid tid til nye sjove projekter. I forbindelse med et andet projekt jeg overvejede at starte, fandt jeg ud af det er pisse svært at sende breve over hele verdenen. Derfor valgte jeg selvfølgelig at starte en virksomhed som netop kan det… 😉 For 2.5$ kan du sende et brev fra vores hjemmeside til hvorend du vil internationalt. Og priserne kan komme meget længere ned. Projektet hedder LetterAmazer, og skal revolutionere post. Simple as that. Vil du gerne teste tjenesten smider du bare et reply; så hitter jeg dig en værdikupon så du kan skrive et brev til din mor, gratis 😉

Jeg glæder mig til et næste 3 måneder.