I dag er en stor dag – jeg har nemlig solgt mit første website. Selve salget i sig selv er ikke særligt spændende: det er et lille beløb og et site jeg ikke har brugt så meget tid på, men for mig er det alligevel sjovt at modtage et 4-cifret beløb for at have solgt et lille website (på trods af timelønnen ville få selv liberalister op af stolen og brokke sig over tilstanden her i landet hvis det var et ansat arbejde).

Jeg har haft hjemmesiden Farvelmor.dk i et års tid sammen med min kæreste. Over et par uger skrev vi i fællesskab 50 mindre artikler, om alt fra rengøring, indretning til det at flytte hjemmefra. Men som så meget andet, så blev der bare aldrig tid til at køre sitet. Derfor valgte vi at sætte det til salg inde på Marketers.dk, og her blev det solgt indenfor 12 timer.

Der er masser af muligheder for at tjene penge på sitet. Der kan laves sammenligningstabeller med forsikringer, Internet, rengøringsartikler, mobile abbonomenter osv. Det er oplagt at samle det hele på et stort site, og lave det største site indenfor branchen.

Jeg glæder mig i hvert fald til at følge websitet og se hvad der sker.