Jeg elsker solskin – jeg elsker varme. Efter et halvt år er varmen endelig kommet, og jeg nyder det dag efter dag. Varmen bekræfter mig dagligt om at jeg ikke skal bo fast i et land der har kulde som vi har herhjemme, og mine cykelture fortæller mig at jeg savner bjerge at cykle opad.

Det går rigtig godt. For en måneds tid siden skrev jeg om opture og nedture, hvor jeg havde haft nogle issues der generede mig. Her en måneds tid efter føler jeg mig uovervindelig.

Mit semester er ved at være afsluttet, ja altså, udover de 5 mundtlige eksamener der kommer indenfor de næste 20 dage. De kan bare komme an: jeg er klar på at sluge dem med topkarakterer. Aftaleret, SOSTAC-model og innovationsmodeller skal ikke stå i vejen for at have det fantastisk. Jeg er i gang med at tage min 2-årige kandidatuddannelse, som jeg vil slutte på knapt 1 år (har andre egentlig gjort det før?). Alligevel føler jeg at jeg har fantastisk meget tid. Jeg er i den bedste form jeg har været i flere år, og er begyndt at kunne passe alle mine skjorter igen.

941941_10151381192366886_1179408634_n

 

 

(Jeg ser dog frem til næste cykeltur hvor min cykel forhåbentlig ikke punkterer)

Jeg er virkelig glad for mit arbejde hos Saxo, og arbejdspladsen virker meget glad for mig. Efter nogle måneder med mindre interessante opgaver er jeg blevet “forfremmet” til primært at arbejde på selve webshoppen, som gør at mine ændringer ses af tusindvis af mennesker dagligt… Det er sjovere end at lave ting der gemmes dybt nede i et hjørne ingen ser. Beware: Spændende projekter undervejs (og åbenbart også blogindlæg fra undertegnede).

Det er sjovt når man reflekterer over hvordan det går. Til tider kan jeg føle at jeg ikke laver særligt meget, men når man så kigger tilbage sker der ekstremt meget. GodeKarakterer.dk er nu over 115.000 besøgende sidste måned, med over 6.000 besøgende i går. HC Emballering overrasker mig dagligt, og har over 20 besøgende om dagen (jeg har endeligt fået fjernet mit telefonnummer – blev ringet op dagligt).

Jeg er også begyndt at sælge Bitcoins. Intet seriøst, men som et hobby projekt. Med ca. 2.000 besøgende den sidste måned er det gået ret godt, hvor især mit værktøj her har givet meget opmærksomhed.

Åh ja, så har jeg også roddet mig selv ud i det her..

 

Apropos Bitcoins, så får jeg udgivet en artikel på et stort internationalt site her på lørdag omkring “Bitcoin som en investering”. Normalt når jeg snakker om Bitcoins kigger folk skævt til mig, hvilket er lidt sjovt. Bitcoin er potentielt set en af de mest disruptive teknologier vi har set i mange år, og klart den største indenfor banking / penge. Hopper man med på Bitcoin bølgen i dag, så kan du potentielt set blive ekstremt rig indenfor en årrække. Nå, nok om det: jeg gider ikke pushe det – folk rynkede også på næsen i 97 da Internettet kom frem. We will see.

 

Livet er spændende. Jeg skal ud og rejse i slutningen af måneden. Min veninde Winnie fra Hong Kong kommer til Europe, også skal vi ellers på eventyr: Amsterdam, Paris, Cannes og Barcelona. Jeg glæder mig både til varme og især hiking i de franske bjerge. Bjerge, here we come.

la-pointe-de-l-aiguille

 

 

 

 

 

 

Til sidst en lille stemningsvideo. Hav en fantastisk weekend!