Jeg er træt af folk snakker om det er så svært at tabe sig. I virkeligheden er det utrolig let, og alle kan gøre det. Tilmed kan det gøres virkelig hurtigt, uden at man skal lide nogen nød. Da jeg i 2010 stødte på “The slow carb diet” igennem en ven, troede jeg ikke rigtig på det.. Da jeg første gang var på den i 2010 var på kuren, blev jeg chokeret. Jeg var på kuren en måned, og gik fra 87kg til 81kg – uden at have lidt noget afsagn.

Konceptet er simpelt:

 • Spis lige så meget som du vil af bestemte fødevarer, og en gang om ugen må du tilmed spise ALT du vil. Du taber dig 5-7kg om måneden.

Hvad må jeg ikke spise?

 • Kartofler
 • Pasta
 • Ris
 • Brød (nej, heller ikke rugbrød)
 • Havregryn
 • Slik / sodavand / andet “obviously” usundt
 • Mælkeprodukter

Hvad må jeg så spise?

 • Kød
 • Grøntsager
 • Bønner
 • Linser
 • Nødder (i begrænsede mængder)

 

Og den store bonus er så at en gang om ugen må du spise ALT du vil. Slik, kage, sodavand, whatever. Spis, uden at hav dårlig samvittighed. Lige nu er jeg på kuren, og i lørdags spiste jeg en ½ lagkage, 4 fødselsdagsboller, 1 pakke chokoladekiks, ½ liter koldslå, ½ pakke kammerjunker, æg, bacon og sikkert en del andre nasty ting. Jeg har allerede tabt alt det jeg tog på.

Jeg elsker den her kur. Det er som en “snydekode” til ens krop, hvor fedt og kalorier bare vælter af. I love it.

Nu må kunsten så bare være at holde vægten af….