Mit nyeste projekt: Dansk Bitcoinforening

De fleste som bare har læst et par indlæg her på bloggen, ved at jeg er meget interesseret i den digitale valuta Bitcoins. Jeg synes det er meget interessant fordi for første gang i verdenshistorien kan vi nu:

  • Overføre penge uden gebyrer
  • Overføre penge på tværs af lande på få minutter
  • Give alle en bankkonto, uden undtagelser. Dette er ekstremt stort i den 3. verden

Det giver virkelig mange muligheder. Hertil kommer muligheden for investeringen i Bitcoins, da der er en begrænset mængde af Bitcoins.

MEN, som med enhver ny teknologi, er der mange udfordringer. Der mangler lovgivning, hjælp til private, hjælp til pressen, hjælp til virksomheden og masser af virksomheder som udøver services med Bitcoin.

En aften sad jeg sammen med fire venner. Her diskuterede vi hvordan Bitcoin kunne blive stort, og hvad der skulle til. I fællesskab blev vi enige om at der mangler en forening. En forening som kan være en informationskilde, samle personer og virksomheder med interesse i Bitcoins og presse udvikling fremad.

Derfor startede vi venner på at gøre Dansk Bitcoinforening klar for over en måned siden. I går lancerede vi så – og Dansk Bitcoinforening er åben.

Nu kommer det hårde og seje træk. Nu skal Bitcoin gøres stort, nemt og brugbart for alle danskerne, så vi kan revoluitionere finansindustien.

Besøg vores website og giv noget feedback: Dansk Bitcoinforening

I am on Twitter. If you found the post interesting, you should follow me. 🙂

One thought on “Mit nyeste projekt: Dansk Bitcoinforening”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *